0773.93.55.19 / 0771.60.55.67 (L-V 10.00-18.00) rezervari@terra-blue.ro

🐎 Complex Turistic Panicel 3* , Rasnov

Camera dubla, mic dejun, 1 sedinta echitatie de 1 ora/ pers./ sejur, acces mini teren sport, biliard, ping pong, darts, tir cu arcul= 744 lei/ 2 persoane/ 3 nopti

Complexul turistic dispune de 3 corpuri de cazare la 3 stele, un corp cu 28 camere duble twin şi 6 apartamente, o vilă cu 16 camere duble twin şi 6 camere cu pat matrimonial şi o pensiune cu 5 camere duble twin, 1 cameră cu pat matrimonial şi 2 camere duble matrimoniale cu canapea extensibilă.

Suplimentar: foc de tabara, plimbare cu trasura, echitatie manej exterior sau interior.

 

🐎 Complex Turistic “Voievod Park Sucevita” („Ekvestru Park”) 3* , Sucevita

Camera dubla, fara masa = de la 365 lei/ 2 persoane/ 3 nopti

**Gratuitate la cazare fara pat suplimentar pentru copiii cu varsta intre 0 – 5,99 ani.

Complexul Turistic „Ecvestru Park Sucevita” este un ansamblu format din 3 pensiuni, restaurant, herghelie si club sportiv, terasa exterioara si loc de joaca pentru copii.

Dispune de 3 corpuri de cazare C01, C04 si C11. Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, tv-cablu, internet, minibar.

Restaurantul dispune de 60 de locuri la parter si un salon cu 25 de locuri la etaj.

Herghelia si dotarile acesteia va ofera posibilitatea sa descoperiti caii de sport din rasa Oldenburg, Westfalen, Holsteiner, Cal de Sport German, Cal de Sport Romanesc, Cal de Sport Unguresc, Pur Sange Arab,Lipitan, precum si poneii. De asemenea, complexul organizeaza si plimbari cu trasura pe diverse trasee, plimbari calare, prezentare cai si mod de lucru, sedinta calarie cai si ponei, demonstratie calarie, dresaj cai si ponei, sarituri peste obstacole, scurte plimbari in manej.